Hoppa till sidans innehåll

SM-slutspelet

2017-07-05 18:19
8e plats
  • Uppdaterad: 2017-07-05 18:39

I helgen spelade Borås herrlag SM-slutspel i 7-mannarugby. 8 lag hade kämpat till sig en plats och under lördagen fick Borås möta hårt motstånd i sin grupp.

Först ut att möta var Wäxiö. Borås herrar spelade bra och fokuserat. Första halvlek stod de emot bra men i andra halvlek visade Wexiö att de var det starkate laget och matchen slutade med en förlust med 40-0. 
Andra matchen spelades mot Enköping som slutade som SM-vinnare men även i den matchen spelade Borås bra trots förlusten med 50-0.
I tredje matchen stod grannarna Göteborg för motståndet och samtidigt som Borås inte var riktigt på hugget så var Göteborg riktigt hungriga och vann med hela 72-0 över Borås.

På söndagen var det dags för plate-spel och ett jämnare motstånd väntade. Borås var riktigt taggade, fokuserade och spelade riktigt bra rugby. Tyvärr hade de inte marginalerna på sin sida utan de jämna matcherna mot Vänersborg och Malmö slutade båda i förlust med 12-15. Borås visade dock att de platsar i SM-slutspel och de visade vad de gick för. 

Vi är otroligt stolta över vårat herrlag som till slut hamnade på plats 8 i Sverige. Nu väntar lite återhämtning och sedan ny uppladdning inför Köpenhamnsturneringen!

På vår facebook-sida finns filmer från alla matcher (länk HÄR) och länken till bilder från helgen hittar ni HÄR!

Skribent: Agnes Haglund
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

AFFÄRSUTVECKLING

E-K Stenvall

prgsweden_white_bg

EGO Logotyp

Camp-Neptun_logo

h-mans_logo

rormontage_logo

FMM_logo_negative_temp_web

mora_armatur_logo

netshirt

etctra

Postadress:
Borås Rugby FC - Rugby
Kellgrensgatan 26
50434 Borås

Besöksadress:
Kellgrensgatan 26
50434 Borås

Kontakt:
Tel: +467736184772
E-post: This is a mailto link