Hoppa till sidans innehåll

Tränarkommentarer

2017-08-21 20:55
  • Uppdaterad: 2017-08-21 20:56

Under sommaren har damlagets coach Matthew Galvin varit i England, då har vi haft ärat att coachas av Jerry Cort under 2 månader. Det var även Jerry som coachade oss under turneringen i Köpenhamn. Här kommer Jerrys kommentarer angående damlagets prestationer under turneringen.

Borås Ravenettes visade i helgen ett tydligt exempel på vad Rugby handlar om. Ett sammanfogat lag som fortsätter att växa. Kommunikation på o utanför plan bestod av peppning o uppmuntran att kämpa vidare trotts att inte resultaten inte var på vår sida. Alla visade vilken kämpaglöd det finns i laget.
Lagspel ledde fram till försök i form av vackert support spel. Man hjälpte varandra genom att göra sitt allra yttersta på plan. Att vara en bra spelare är inte bara att göra försök, minst lika viktigt är det att leverera den perfekta passen, sätta sin tackling, göra rätt beslut i rätt ögonblick. Ge sin lagkamrat en klapp på axeln o säga "Fan va bra vi gjorde det". Det här såg jag gångpågång i helgen.
Utanför plan var det skratt o positivt attityd. Man tog lärdom av varje match. Man peppade inte bara sina egna spelare utan även herrlaget. Trötta flickor och damer åkte hem i söndags eftermiddag o jag kunde inte vara stoltare. Ser framemot nästa gång. Med en sådan attityd kan det bara bli bättre o jag kommer vara där på ett eller annat sätt. Fantastiskt bra spelat!

/ Jerry Cort

Skribent: Agnes Haglund
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

AFFÄRSUTVECKLING

E-K Stenvall

prgsweden_white_bg

EGO Logotyp

Camp-Neptun_logo

h-mans_logo

rormontage_logo

FMM_logo_negative_temp_web

mora_armatur_logo

netshirt

etctra

Postadress:
Borås Rugby FC - Rugby
Kellgrensgatan 26
50434 Borås

Besöksadress:
Kellgrensgatan 26
50434 Borås

Kontakt:
Tel: +467736184772
E-post: This is a mailto link